Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas, amandel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Amandelschaafsel even in een droge koekenpan roosteren en fijnhakken.Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic. Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit. Zelf heb ik dit 30 minuten in de vriezer gelegd en toen mooie plakjes gesneden. Onze gasten waren heel enthousiast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 666x