Ananas en champagne cocktail

Ingrediënten

  • 1 blik ananasschijven op sap - 1 klein borrelglaasje kirsch - 1 fles champagne - 4 aperatiefkersen

Bereidingswijze

Zet de champagne minstens 3 uur in de ijskast. Laat de ananas goeduitlekken en snijd ze in blokjes.Rijg enkele blokjes ananas met de kersen op cocktailprikkers. Pureer de overige blokjes ananas met de staafmixer fijn en voeg de kirsch toe. Zet de puree 1 uur in de ijskast. Verdeel de puree over de 4 glazen. Vul de glazen met champagne en leg de spiesjes over elk glas.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 162145x

Jouw laatst bekeken recepten