Aperitiefhapjes om zelf te bereiden

Ingrediënten

  • Zie bereidingswijze

Bereidingswijze

MET FETA:Smeer vierkante stukjes roggebrood in met feta en bestrijk met toscaanse tapenade.Versier met een zwarte olijf die u in 4 snijdt.MET VISSALADE:Meng'Rape de la Mer'(visvlees met crabsmaak,coroya) met plattekaas,een beetje citroensap,paprikapoeder,peper en zout.Vul er halve uitgeholde kerstomaatjes mee op.Versier met een streepje frambozencoulis.MET VERSE KAAS:Smeer wat Effinesse paprika op een fijn komkommerschijfje.Versier met een stukje gedroogde tomaat.MET BACON EN PEER:Bedek toastjes met een fijn laagje Luikse siroop.Bestrooi met kleine stukjes bacon en peer.Versier met wat peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha