Appelcake 4

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 200 gram boter
  • 200 gram suiker
  • 200 gram bloem of cakemeel
  • 2 grote appelen
  • poedersuiker.

Bereidingswijze

Roer de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg dan onder voortdurend roeren een voor een de eieren toe en klop alles nog 2 a 3 minuten goed door elkaar. Roer het laatst de bloem of het cakemeel er door. Vul de beboterde en met bloem bestoven cakevorm met de helft van het beslag. Leg er de helft van de in plakjes gesneden appel op en bestrooi ze met suiker. Doe hierop de andere helft van het beslag en leg er de rest van de appelplakjes dakpansgewijs op. Bak de cake in een voorverwarmde matig warme oven ? 50 minuten gaar en goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 609x

Jouw laatst bekeken recepten