Asperges met witlof

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de asperges uitlekken en leg ze in een schaal. Maak de marinade. Schil het oranje schilletje van de mandarijn dun af en snijd het in reepjes. Pers de mandarijn uit. Doe de schilletjes en sap in een kom en roer er met een houten lepel het knoflook, het zout, de peper, de mosterd, de honing, de olie en de dragon door. Schenk het mengsel over de asperges, dek de schaal af en zet hem minstens 1 uur in de koelkast.Maak de witlof schoon en snijd de bladeren in stukken van 2,5 cm lengte. Vul elk stukje blad met wat Mon Chou. Snijd de gemarineerde asperges in stukken van 2,5 cm en leg op elk stukje lof een stukje asperge. Snijd de ham in lange repen en wikkel om elk lofblad een reepje ham. Garneer met mandarijnschilletjes uit de marinade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 741x

Jouw laatst bekeken recepten