Aubergines a la Marseillaise

Ingrediënten


Bereidingswijze

-was de aubergines en ontdoe ze van de steel -kook ze 15 min in zout water -halveer ze dan -de snijvlakken eerst met zout en dan met citroensap besprenkelen-meng peper, paprikapoeder,knoflook, peterselie, de kruiden en paneermeel -bestrijk met dit mengsel de auberginehelften -daarna rijkelijk besprenkelen met olijfolie -plaats ze 5 a 7 min onder de hete grill van 250?C -verdeel de schijfjes tomaat over de aubergines en licht zouten en terug met olijfolie besprenkelen -nu nog eens 5 min grilleren

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 565x

Jouw laatst bekeken recepten