Australische fivespiceburger met appel

Ingrediënten

  • ? 400 g rundergehakt
  • ? 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder
  • ? 1 bosuitje in flinterdunne ringetjes
  • ? 1 eetlepel sojasaus
  • ? versgemalen peper
  • ? 1/2 appel (bv. Granny Smith)
  • ongeschild in 8 dunne plakjes
  • ? 2 eetlepels boter

Bereidingswijze

In kom rundergehakt, vijfkruidenpoeder, bosui, sojasaus, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In beide kanten van hamburgers plakje appel drukken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha