Bacon/salami quiche

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bak de bacon in een droge koekenpan tot de randen krullen. Snijd de aubergiine in plakken. Verhit de olie in een pan en bak de plakjes aubergine ca. 2 minuten om en om. Dep ze droog met keukenpapier. Borstel de champignons schoon, snijd ze in vieren en fruit ze eveneens ca. 2 minuten in dezelfde koekenpan. Bekleed een licht ingevette springvorm met de ontdooide plakjes bladerdeeg en prik hier en daar gaatjes met een vork. Bekleed de bodem met de gebakken bacon en leg hierop de aubergineplakjes. Verdeel de salami erover en schep hierop de champignons. Klop de eieren met de room, de tuinkruiden en peper goed door elkaar en giet dit over de vulling. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Bak de taart ca. 45 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden of stand 5.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 651x

Jouw laatst bekeken recepten