Bagels gevuld met tonijn, griekse yoghurt en krui

Ingrediënten

  • 4 bagels
  • 1 groot blikje tonijn op olie
  • 3 tomaten1/2 bakje Griekse yoghurt (a 150 ml)
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel fijngeknipte dille of bieslook
  • zout
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Giet de tonijn af. Roer de yoghurt los met de mayonaise, 3/4 eetlepel dille en zout en peper naar smaak. Schep 3 eetlepels saus door de tonijn. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bagels open en leg de helften op twee bordjes. Bestrijk de helften met de yoghurtsaus en schep de tonijn erop. Verdeel de blokjes tomaat en de rest van de dille erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha