Beignets van olijven en gedroogde tomaat.

Ingrediënten


Bereidingswijze

-Hak de olijven grof. -Hak de tomaten grof. -Pel en hak de knoflook fijn. -Snipper de ui. -Hak de peterselie fijn.-Meng in een kom de bloem en de eieren tot een dik beslag. -Voeg zout naar smaak toe. -Voeg gaarna de rest van de ingredienten toe. -Roer goed. -Verhit in een ruime pan een flinke laag olijfolie tot ongeveer 180 graden. -Doe een eetlepel van het mengsel in de olie en laat gedurende 3 tot 4 minuten goudbruin en krokant bakken. -Bak niet meer dan 4 beignets te gelijk anders koelt het vet te sterk af. -Laten uitlekken op keukenpapier.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 621x

Jouw laatst bekeken recepten