Belgische Pita

Ingrediënten

  • 100 gram shoarmavlees2 sjalotjesbeetje cr?me fra?chebeetje taug?1 kleine preischeutje trappistenbier1 rode paprikapeper en zoutgemengde sla

Bereidingswijze

sjalotje schoonmaken en fijn snijden.Prei in ringetjes.Paprika in reepjesShoarmavlees met sjaot goed bruin bakken.Bier toevoegen en gaar sudderen.Cr?me fra?che erdoor scheppen en langzaam mee verwarmen.Op smaak brengen met peper en zout.In andere pan tauge, preiringetjes en paprikareepjes beetgaar bakken.Voeg het shoarmavlees erbij.Broodje opwarmen, vullen met de sla en de Belgische shoarma.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 570x

Jouw laatst bekeken recepten