Bitterballen en dan gewoon is zelf gemaakt !!

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit het frituur op 180 gradenSmelt de boter en roer er de bloem door tot een roux, voeg langzaam de bouillon er bij en flink laten koken. Week de gelatine en knijp het water er uit en roer dit door de saus. Doe citroensap en de kruiden er bij. Voeg het vlees fijngesneden er aan toe. Breng het aan de kook en direct van het vuur nemen. Meng de eidooiers met der oom, roer nu het eiroommengsel onder de vulling. Beolie een bakplaat en giet het mengsel er op, en laat dit enkele uren rusten in de koelkast. De volgende dag of een paar uur later!!! Klop het eiwit los met wat olie. Snij het opgesteven mengsel in kleine stukjes rol het in het eiwit en vervolgens door de paneermeel. Bak de bitterbalen in ca 5 minuten

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 612x