Bladerdeeghapjes met rode kool

Ingrediënten

  • Voor 40 hapjes:
  • een restje gekookte rode kool(of een klein potje); 4 el cranberrycompote; 1 elstar in piepkleine blokjes; 1 tl kaneel; een mp kardemom; een draai verse peper; 2 el suiker(naar smaak); 1 pak diepvriesbladerdeeg. Evt een eigeel en extra suiker om de deegflapjes aantrekkelijker te maken.

Bereidingswijze

Ontdooi de bladerdeeglapjes, en snijd ze in vieren; verwarm de oven voor op 225 graden, vermeng de ingredienten goed. Laat evt teveel vocht `weglopen'.Verdeel kleine tl vulling over de flapjes, en vouw tot een driehoek, druk de randen aan met een vork. (Bestrijk evt met eigeel en bestrooi met suiker)Bak ze in 2 gedeelten, in ca 15 minuten gaar. De vulling kan gaan lopen, maar dit geeft een schitterende rode karamel!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha