Boekweitkoeken met rode ui en geitenkaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zeef beide soorten bloem en het zout in een kom. Voeg het ei, de eierdooier, melk en 1 eetlepel zonnebloemolie toe. Roer tot een glad beslag en zet even opzij. Snij de uien in dunne plakjes. Laat de boter smelten en bak de uien met de tijm op een matig vuur tot ze karameliseren. Hak de noten grof en rooster ze in een droge pan. Laat de boter voor de vinaigrette smelten in een pannetje en verwarm tot de boter donkerbruin van kleur is en nootachtig ruikt. Voeg sjalot en azijn toe, en kruid met zout en peper. Hou de vinaigrette warm.Verwarm een beetje zonnebloemolie in een kleine pan en bak dunne pannenkoeken van het beslag. Hou de pannenkoekjes warm tot al het beslag op is. Reken tenminste twee pannenkoekjes per persoon.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 550x

Jouw laatst bekeken recepten