Borrelbrood

Ingrediënten

  • 4 eetlepels Classico olijfolie
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 2 theelepels gedroogde oregano
  • 1 grote ui
  • 1 ongesneden wit casinobrood
  • 150 gram feta
  • zout
  • peper
  • Bereiden

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180?C. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Breng het op smaak met zout en peper. 2. Pel de knoflook. Doe de tomatenblokjes in een kom en pers de knoflook erin uit. Breng het op smaak met zout, peper en oregano. Pel de ui en snijd hem in ringen. 3. Snijd het brood overlangs in 3 lange plakken. Het middelste deel zonder korst wordt niet gebruikt in dit recept. 4. Verdeel de tomatenstukjes over de twee plakken brood. Verdeel daarover het gehakt, vervolgens de uienringen en verbrokkel tenslotte de feta over het brood. Besprenkel het met wat olijfolie. 5. Bak het brood ca. 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1268x

Jouw laatst bekeken recepten