Borrelhapje, koninklijk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen. Schrap de bospeen met een dunschiller en laat aan de uiteinden wat van het groen zitten. Was de kerstomaatjes. Snijd de kaas in plakken van ± 1/2 cm dik en snijd de plakken diagonaal door tot lange driehoeken. Rangschik de paprika, de bospeen, de kerstomaatjes en de kaas op een schaal. Pureer de olijven met de pesto en de munt tot een saus. Serveer de saus in een kommetje erbij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 724x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten