Brabants roggebrood met honing en geitenkaas.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brabants
  • (licht) roggebrood-
  • halvarine-
  • 1/2 eetlepel vloeibare honing-
  • 30 g plakjes Hollandse geitenkaas-
  • 2-3 blaadjes verse basilicum.

Bereidingswijze

Bestrijk voor 4 personen 4 sneetjes Brabants (licht) roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ? eetlepel vloeibare honing. Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas (totaal ca. 30 g) en 2-3 grote blaadjes verse basilicum. Leg de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 673x