Broodje dubbeldik

Ingrediënten

  • 4 scharreleieren
  • 4 maisbollen
  • 40 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin)
  • 1/2 bakje Season Fresh salade (Bieze)
  • 4 plakken slagersachterham
  • vleeswaar
  • versgemalen peper
  • zout
  • 2 el fijngeknipte bieslook

Bereidingswijze

20 min. Kook de eieren in ? 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met de verse roomkaas. Verdeel de Season Fresh en de ham erover. Snijd de eieren met een eiersnijder in plakjes en verdeel ze over de ham.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1318x

Jouw laatst bekeken recepten