Bruchetta met pate en gebakken appel

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • gepeld
  • 6 eetl. olijfolie extra vierge
  • 1 mini ciabattabroodje in sneetjes
  • ? stevige appel
  • geschild
  • 20 gram boter
  • 100 gram pate
  • 3-4 eetl. cranberry compote

Bereidingswijze

Pers de knoflook boven de olie uit en bestrijk de sneetjes brood ermee. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven (200?C) in ca. 5 minuten mooi bruin en laat ze afkoelen. Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de parten in dunne partjes. Verhit de boter, bak de appelpartjes aan beide kanten mooi bruin en neem ze uit de pan. Bestrijk de bruchetta?s met de pate en leg er een appelpartje op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 874x

Jouw laatst bekeken recepten