Bruschetta met pate

Ingrediënten

  • 2 a 3 teentje's knoflook
  • gepeld
  • 6 el olijfolie extra vierge 1 mini ciabattabroodje
  • in sneetjes
  • 1/2 stevige appel (Jonagold)
  • geschild
  • 20 g boter
  • 100 g pate (bijv. Ardenner- of cranberry pate)
  • 3-4 el cranberrycompote

Bereidingswijze

Pers de knoflook boven de olie uit en bestrijk de sneetjes brood ermee. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven (200?C) in ? 5 min. mooi bruin en laat ze afkoelen. Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de parten in dunne partjeVerhit de boter, bak de appelpartjes aan beide kanten mooi bruin en neem ze uit de pan. Bestrijk de bruchetta?s met de pate en leg er een appelpartje op. Garneer met 1/2 tl cranberrycompote.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha