Bucatini met gebakken ricotta

Ingrediënten

  • - 2 * 270 gr (in potjes) in olie gemarineerde aubergines
  • - 2 teentjes knoflook
  • - 375 gr bucatini
  • - 2 * 415 gr tomaten in blik
  • - ? tl grofgemalen zwarte peper
  • - 300 gr ricotta

Bereidingswijze

# pers de teentjes knoflook uit # bak de ricotta # hak de ricotta grof1 Breng de niet-uitgelekte aubergines en de knoflook in een grote pan al roerend aan de kook tot ze geuren. Kook de pasta beetgaar in de pan met kokend water zonder deksel. Laat de pasta uitlekken. 2 Roer de pasta, de niet-uitgelekte tomaten en de peper in het auberginemengsel. Roer alles om op een laag vuur. Roer vervolgens voorzichtig de ricotta erdoor.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 546x

Jouw laatst bekeken recepten