Cajun-aardappelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de ongeschilde aardappelen in de helft. Verdeel elke helft in vier partjes. Kook de aardappelen gaar, giet ze af en laat ze afkoelen. Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak de pestodip : Meng de zure room, basilicumpesto en kaas door elkaar. Maak de zoete chilidip : Meng de zure room met chilisaus.Vermeng de olie, boter, komijn en cajunkruiden. Schep de aardappelpartjes door het mengsel. Leg de aardappelen op de bakplaat en bak ze 45 minuten tot ze krokant zijn in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 578x

Jouw laatst bekeken recepten