Champignon Pate met Rode wijn
Ingrediënten
- 50g botter -
- 750g sampioene
- in dun skyfies gesny -
- 3 eetlepels room -
- 1 eetlepel rooiwyn -
- sout -
- peper
Bereidingswijze
Verhit die botter en braai die sampioene tot effens sag en bruin. Voeg al die bestandele in 'n voedselverwerker en maak fyn.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 511x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Ovenschotel met broccoli en gehakt
- Courgette / aubergine ovenschotel
- Lauw-warme Tortelini salade
- Macarons
- GEHAKT ovenschotel met BRIE en BROCCOLI
- truujesoep
- 11 Steden Koek
- Warme Ketel (drank uit Terschelling)
- Bonbon van duif gevuld met risotto en ganzenlever
- Chinese aardappelschotel met broccoli en paddesto