Champignonfrites Borrelhapje voor 4 personen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd een stukje van de mooie gelijke champignons en maak ze schoon onder de kraan. Leg ze niet in het water, omdat ze dan vol water trekken. Droog ze direct in een schone doek of keukenpapier. Strooi over de champignons een lepel of meer bloem, haal de champignons erdoor zodat ze droog zijn. Klop een ei los in een kom en voeg daaraan toe zout, peper en nootmuskaat. Voeg daar de champignons aan toe en haal ze er voorzichtig doorheen. Daarna de champignons paneren. Bak ze vlak voor het opdienen in de hete olie gaar en goudbruin. Laat ze op keukenpapier even uitlekken. Dien ze warm op met een passende saus. Bijvoorbeeld tartaarsaus, mosterdsaus of pepersaus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 674x

Te vinden in: