Croquettes de camembert 2 (Normandië)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Hak 250 g camembert zonder korst in stukjes. Maak een roux van 60 g boter en 45 g bloem, doe er 3 ½ dl melk bij en kook zachtjes enkele minuten. Doe de kaas erbij en 3 dooiers, kook 2 minuten zachtjes. Haal van het vuur, doe er een theel. Dijonmosterd bij. Doe in een beboterde schaal (de laag massa moet 1½ cm dik zijn) en zet in de koelkast. Steek er rondjes uit, bestrooi met een mengsel van bloem, zout en peper, bestrijk met een mengsel van ei, water en olie en haal door paneermeel. Frituren en serveren met gebakken peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha