Drie-in-de-pan met kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schep in een kom bloem en kaas door elkaar. Strooi er een beetje zout en wat peper over. Roer er vervolgens eieren, melk en room door. Strooi peterselie er over en blijf zolang roeren tot een vrij dik en volkomen glad beslag is verkregen. Laat het beslag 20 minuten rusten. Roer het daarna opnieuw krachtig door. Voeg eventueel een scheutje melk extra toe. Roer er daarna de gesmolten boter door. Blijf roeren tot de boter geheel in het beslag is opgenomen. Verhit een grote koekenpan. Schep op een zo groot mogelijke afstand van elkaar drie bergjes beslag in de (met kunststof beklede) pan. Het beslag zal daarna wel iets uitvloeien. Temper de warmtebron. Laat de drie-in-de-pan in ca. 8 minuten aan weerszijden goudbruin en gaar bakken. Houd de baksels nadat ze uit de pan zijn genomen warm op een met bakpapier beklede bakplaat in de tot 125 o C. voorverwarmde oven. Snijd intussen de tomaten in niet al te dunne plakken. Bestrooi de plakken met wat zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha