Eieren; Gevulde Indisch

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte doormidden. Maak de sjalotten schoon en snipper ze fijn. Fruit ze in een eetlepel olie even aan, voeg dan de sambal, de knoflook, de gember en de kokos toe. Doe er drie eetlepels warm water bij, zet het vuur laag en laat het mengsel onder goed roeren vijf minuten doorpruttelen. Wip met een theelepel de dooiers uit de eieren, hak ze fijn en voeg ze toe aan de saus. Roer goed door, totdat alles gemengd is. Vul de eiwithelften met het mengsel en dien de eieren warm of koud op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1051x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten