Frisse plaatpizza met rucola

Ingrediënten

  • 1 blikje kant en klaar pizzadeeg2 bollen mozzarella1 dl. tomatensaus (pot)75
  • gr. rucolaolijfolie extra verginezwarte peper100 gr. mascarponebakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 240 graden, heteluchtoven 220 graden.Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg erover.Laat de mozzarella uitlekken en snijd het in kleine stukjes.Bestrijk het deeg dun met de tomatensaus en verdeel de mozzarella erover.Bak de pizza in 15-20 minuten gaar.Haal de pizza uit de oven, verdeel de rucola erover en besprenkel de pizza met olijfolie. Bestrooi de pizza royaal met zwarte peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 398x

Jouw laatst bekeken recepten