Fromage de chèvre mariné

Ingrediënten

  • 6 kleine ronde geitenkaasjes a 65 g
  • 1 lepel zwarte peperkorrels
  • 2 tenen knoflook
  • 2 kleine Spaanse pepers
  • 4 laurierblaadjes
  • 3 takjes tijm
  • 3 takjes rozemarijn
  • 300 ml olijfolie
  • VARIATIE: in het oostelijk Middellandse Zeegebied wordt feta
  • labne en dergelijke gemarineerd in olie met schijfjes citroen en veel munt.
  • VARIATIE (Libelle): met een rood pepertje.

Bereidingswijze

Doe de hele of gehalveerde kaasjes met de kruiden in een pot met brede hals en zet onder olie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 421x

Jouw laatst bekeken recepten