Fyllad aggshalvor (Zweedse gevulde eieren)

Ingrediënten

  • 8 hardgekookte eieren
  • 1 dl slagroom
  • geraspte mierikswortel
  • 3 lepels mayonaise
  • 3 lepels zure room
  • 2 lepels gehakte groene kruiden
  • ansjovisfilets
  • gerookte zalm
  • kaviaar
  • krab
  • kruidentakjes

Bereidingswijze

Snij de eieren in de lengte door en pureer de dooiers. Roer een saus van de slagroom en mierikswortel. Meng mayonaise en zure room en voeg de kruiden toe. Meng de ene dooierhelft bij de mierikswortelsaus en de andere helft bij de mayonaisesaus. Vul de eihelften met een van de sauzen en serveer met de overige ingedienten, versier met de kruidentakjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 723x