Gefrituurde kruidige geitenkaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de geitenkaas in plakjes van ca. 1/2 cm. dik. Snijd de plakjes in vieren. Bestrooi de kaasplakjes met zout, (versgemalen) zwarte peper, 1 el. fijngeknipte tijn en 2 uitgeperste teentjes knoflook. Haal de kaasplakjes door 1 losgeklopt ei en wentel ze vervolgens door ca. 50 gr. paneermeel, zodat alle kanten bedekt zijn met paneermeel. Bak de helft van de plakjes in heet (ca. 180 C) frituurvet of -olie in ca. 3 min. knapperig bruin en gaar. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Herhaal dit.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 468x

Jouw laatst bekeken recepten