GEVOUWEN BROOD

Ingrediënten


Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 220?C (hetelucht 200?C).-Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met 2 eetlepels olijfolie in plaats van boter. -Pel de knoflook en hak de paprika?s fijn met de knoflook, 2 theelepels kruiden en de feta. -Rol het deeg uit tot een zo groot mogelijk vierkant en bestrijk het met olijfolie. -Bestrooi met zout en peper en beleg het met ca. 100 g Coburger ham. -Bestrijk het met 2/3 deel van het paprikamengsel. -Laat het deeg ca. 20 minuten narijzen onder een vochtige theedoek. -Bestrijk het deeg rijkelijk met olijfolie en bestrooi het met zout en peper. -Vouw 1/3 deel van het deeg over het midden en vouw de andere kant er terug overheen (het deeg heeft nu 3 lagen). -Bestrijk de bovenkant met olie en bestrooi het met zout en peper. Beleg het met de rest van de rauwe ham en het paprikamengsel. -Vouw het deeg over de lengte dubbel (er zijn nu 6 lagen), bestrijk het met olie en bestrooi het met de rest van de keukenkruiden. -Bak het gevouwen brood middenin de oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 354x

Jouw laatst bekeken recepten