Gevulde meloen met couscous-garnalensalade

Ingrediënten

  • 100 g grijze garnaaltjes
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 2 lente-uitjes
  • 1 Galia-meloen
  • 100 g Lassie Couscous Maroc
  • zout en (versgemalen) peper
  • verder: meloenboor (om meloenballetjes mee te maken)

Bereidingswijze

1. Doe de couscous in een kom. Schenk 170 ml kokend water over de couscous en laat deze ca. 5 minuten wellen. Roer de couscous een keer goed door en laat deze afkoelen. 2. Roer intussen in een kom de citroensap, zout, peper en olie tot een dressing. 3. Snij de lente-uitjes in dunne ringen. Halveer de meloen en verwijder met een lepel de zaadjes. Maak met de meloenboor meloenballetjes van het vruchtvlees en houd de uitgeholde meloenhelften apart. 4. Schep in een grote kom de afgekoelde couscous, lente-ui, meloenballetjes, garnalen en dressing door elkaar tot een salade. Vul de meloenhelften met de couscous-garnalensalade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1070x