*Gevulde Pannenkoeken*

Ingrediënten

  • Zout & Peper -
  • Madeira -
  • 1 dl droge witte Wijn -
  • 1 Ui -
  • 1 teen Knoflook -
  • 1 pakje Wijnzuurkool -
  • 8 Pannenkoeken -
  • 2 el. Bloem -
  • 2 dl Wildfond of bouillon -
  • 3 el Boter -
  • 400 g gaar Wildvlees (restje)

Bereidingswijze

Bak de pannenkoeken of gebruik een pakje kant en klare !Stoof de zuurkool en witte wijn afgedekt op de laagste warmtebron. Snipper de ui en fruit deze met de knoflook uit de pers in de boter glazig. Snijd het wildvlees in stukjes en bak kort mee met het uimengsel. Strooi de bloem erover en laat meefruiten. Voeg al roerend de bouillon toe, zodat een gebonden saus ontstaat. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje madeira.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha