Griekse pita

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voor de saus: Pers de knoflook uit in de yoghurt en meng die met de platte kaas. Meng dit alles tot een geheel. Breng de saus op smaak met peper en nootmuskaat.snijd het vlees in kleine dobbelstenen en bak het krokant in de olijfolie (gebruik een anti-aanbakpan, dan moet je minder olie gebruiken). breng op smaak met een beetje peper, paprikapoeder en peterselie. Verwarm de pita's in de broodrooster of in de oven. Maak een inkeping in de pita's. Vul ze afwisselend met een deel vlees, kool, tomaat.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 685x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten