Hollandse kaasdoop

Ingrediënten

  • -50 g boter en 50 g bloem
  • -1/2 l melk
  • -250 g oude kaas (Gouda geraspt)
  • -2 eierdooiers
  • -zout en witte peper uit de molen

Bereidingswijze

-smelt de boter en roer de bloem erdoor -voorzichtig de melk erdoor roeren en blijven roeren tot een gladde saus -voeg de kaas erbij en laat deze oplossen -de losgeklopte eierdooiers door de niet kokende saus roeren en kruiden met zout en peper naar smaak -hou de kaasdoop warm op een rechaud (ze mag wel niet meer koken)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 578x

Jouw laatst bekeken recepten