Italiaanse bollen met varkensreepjes en rode pesto

Ingrediënten

  • * versgemalen peper* zout* 1 tomaat in plakken* kwart komkommer in plakken* kwart krop ijsbergsla* 2 lente-uitjes (fijngesneden)* 25 gram boter* 3 eetlepels olie* 3 eetlepels rode pesto* 4 Italiaanse bollen* 4 radijsjes (in plakjes)* 400 gram varkensvleesreepjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de lente-uitjes en pesto ca. 2 minuten. Voeg de varkensvleesreepjes toe en bak deze in ca. 8 minuten rondom bruin. Verwarm ondertussen de Italiaanse bollen ca. 5 minuten in de oven. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Snijd de warme Italiaanse bollen open en besmeer deze dun met boter. Verdeel de sla, komkommer, tomaat, radijs en reepjes vlees over de bollen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 728x

Te vinden in: