Kanom pan nar moo (toost met vlees en garnalen)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Haal het gehakt wat uit elkaar met een vork en doe in de foodprocessor. DOe de garnalen erbij. Klop de eieren luchtig los en doe de lente-ui erbij. Pers de knoflook erboven uit. Doe bij het vlees. Voeg peterselie, koriander, vissaus, sojasaus en peper toe en kneed tot een stevige massa. Als het te vochtig is, eventueel enkele lepels paneermeel toevoegen. Besmeer de broodsneetjes royaal met het mengsel en druk aan alle kanten goed aan. Verhit de frituurolie. Bak de sneetjes met 2 tegelijk met het vleesmengsel omlaag in ca.2 minuten goudbruin. Schep op een schotel met keukenpapier. Snij de sneetjes in vierkanten of schuin in driehoeken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha