Kippenvleugels met bessengelei

Ingrediënten

  • 32 kippenvleugeltjes
  • zout
  • peper
  • 2 koffielepels gedroogde dragon
  • 100 g boter
  • Voor de saus
  • 8 eetlepels bessengelei
  • 2 eetlepels geraspte mierikswortel
  • 1 eetlepel griessuiker
  • 1/8 l verse room

Bereidingswijze

1. Snij de topjes van de vleugels en kruid met peper, zout en dragon.2. Laat ze in 15 tot 20 minuten gaar en goudbruin bakken in de hete boter. 3. Neem uit de pan, laat uitlekken en hou warm. 4. Meng voor de dipsaus de bessengelei met mierikswortel, suiker, room, en een snuifje zout .

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 438x

Jouw laatst bekeken recepten