Koolvishapjes

Ingrediënten

  • Voor de marinade:
  • 1 dl (Japanse of Chinese) Sojasaus
  • 1 teen knoflook (geperst)
  • 2 theel. gemberpoeder (of verse
  • heel fijn gehakt) )
  • 1 pak diepvries koolvis (400 gr.)
  • Olie om in te bakken
  • 1
  • 5 dl witte wijn
  • 4 eetl. bruine suiker
  • 2 theel. geroosterd gemalen anijszaad

Bereidingswijze

Snijd de vier plakken vis elk in twaalf of acht blokjes en marineer ze gedurende 1 nacht in de soja-marinade.Maak een mengsel van de wijn, de bruine suiker en het anijszaad Droog de visblokjes goed af en bak ze in kleine hoeveelheden in diep vet in 10-15 minuten bruin en knapperig Laat ze daarna afkoelen in het wijnmengsel Wanneer ze koud zijn, uit laten lekken en in een afgesloten plastic doos of zak bewaren totdat ze worden geserveerd

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha