langos

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng de gist, beetje lauwe melk en een handje bloem. Het deeg 10 minuten afgedekt laten rusten op een warme plek. Meng nu de rest van de bloem en zout door het deeg. Kneed dit nu met wat lauwe melk tot een brooddeeg. Doe wat bloem in een kom en hier het deeg op, laat dit 20 a 30 minuten rusten. Leg het deeg op een met bloem bestreken blad en rol het deeg uit tot deze 4 mm dik is. Snij hier rondjes uit. Snij de rondjes 3 keer in zodat het niet krimpt. Bak nu de rondjes in de olie goud bruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1345x

Jouw laatst bekeken recepten