Makreelrolletjes met mihoen en cashewnootjes

Ingrediënten

  • 100 gram mihoen -
  • 3 dl kant en klare yoghurtdressing -
  • 1 eetlepel cajunkruiden -
  • 200 gram gerookte of gestoomde makreel in stukjes -
  • 2 rijpe tomaten in stukjes -
  • 1 klein preitje in dunne ringetjes -
  • 50 gram cashewnootjes grofgehakt -
  • 12 ijsbergsla-bladeren

Bereidingswijze

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing, laat uitlekken en afkoelen Roer de yoghurtdressing en de cajunkruiden door elkaar Maak een mengsel van de mihoen, yoghurtdressing, makreel, tomaatstukjes, preiringen en cashewnootjes Verdeel dit over de 12 slabladeren en rol deze op Steek er eventueel een cocktailprikkertje in als dat nodig mocht zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha