Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsb

Ingrediënten

  • Ca. 12 stuks
  • 200 gr. gerookte makreelfilet
  • 100 gr. mihoen
  • 3 rijpe tomaten
  • zout
  • 1 kleine prei
  • 50 gr. cashewnoten
  • 3 dl. kant-en-klare yoghurtdressing
  • 1 eetlepel cajunkruiden.
  • 12 ijsbergslabladeren.

Bereidingswijze

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Afgieten, onder de koude kraan koudspoelen en laten uitlekken.Snijd de makreelfilets en 2 tomaten in kleine stukjes en de prei in zeer dunne ringen. Halveer de andere tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Hak de cashwenoten een beetje klein. Meng de yoghurtdressing met de cajunkruiden. Neem van de krop ijsbergsla 12 grote bladeren. Hussel alle ingredienten, op de sla en de reepjes tomaat na, door elkaar. Schep de makreelsalade op de slabladeren en rol ze losjes op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha