Mexicano's

Ingrediënten



  • 10 plakjes bladerdeeg

  • 1 ei

  • 150g salami (in plakjes van een 0
  • 5 centimeter dik)

  • 0
  • 5 komkommer

  • 1 eetlepels gehakte peterselie

  • 4 eetlepels ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup

  • bakpapier

Bereidingswijze



Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Klop in een kom het ei los met 1 eetlepel water. Snijdt de salami in piepkleine blokjes en doe deze in een kam. Was de komkommer, snijdt hem in de lengte door, verwijder de zaadjes en snijdt de komkommer in piepkleine blokjes. Meng de komkommerblokjes met de peterselie door de salamiblokjes. Verdeel het salamimengsel over de plakjes bladerdeeg. Bestrijk de randen met het losgeklopte ei en vouw de plakjes dubbel. Druk met de tanden van een vork de randen goed dicht. Bekleed een bakplaat met bakpapier, leg hier de Mexicano’s op en bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 859x

Jouw laatst bekeken recepten