Mosselen in azijn.

Ingrediënten

  • -300 gram gekookt en afgekoeld mosselvlees.-1/2 liter kuidenazijn-10 gepelde en geblancheerde zilveruitjes.-1 eetlepel witte peperkorrels-1 eetlepel mosterdzaad-1 theelepel suiker of zoetstof.

Bereidingswijze

-Verwarm de azijn en de suiker(als je zoetstof gebruikt oplossen in de koude azijn)en laat afkoelen. -Verdeel de zilveruitjes,peperkorrels,mosterdzaad en tenslotte de mosselen over de brandschone glaasjes. -Giet de azijn erover(ze moeten heel onderstaan )en sluit de potjes. -Bewaar de potjes in de koelkast en laat ze 1 week staan alvorens ze aan te breken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 521x

Jouw laatst bekeken recepten