"garnaal en patat" , salade van radijs,

Ingrediënten

  • 500 g gepelde Noordzeegarnalen
  • 150 g bintjes (klein)
  • 1 bot radijs
  • 1 bot pijpajuin
  • 1 bot kervel
  • 1 bot waterkers
  • 4 eidooiers
  • 250 g boter
  • 1 glas witte wijn
  • 3 eetlepels vinaigrette
  • peper en zout

Bereidingswijze

1. Kook de bintjes in de pel in gezouten water en halveer ze.2. Blancheer de waterkers, verfris onder koud water en maal fijn in de cutter. 3. Maak een frisse salade met de radijs, de kervel en de pijpajuin. Breng op smaak met de vinaigrette en peper. 4. Doe de witte wijn bij de eidooiers en klop stevig op. Voeg beetje bij beetje de boter toe tot je een gladde saus bekomt. Voeg de coulis van de waterkers toe.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha