"Kerstjam"

Ingrediënten

  • 1 grote mango
  • 2 sinaasappels
  • 50 gram rozijnene
  • 125 gram geleisuiker speciaal
  • 4 eetl rum
  • snufje kaneel

Bereidingswijze

snijd de mango in kleine stukejs en snijd van de sinaasappels de partjes tussen de vliesjes uit en snijd de partjes in stukjes meng hetv fruit in een grote pan met de rozijnen en de suiker. breng het mengsel met de rum en de kaneel al roerende aan de kook en laat het 4 a 5 min. goed borrelend doorkoken. schep de hete jam in een schone janpot en sluit deze tot gebruik luchtdicht af

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 894x

Jouw laatst bekeken recepten