Roerei met Spaanse peper

Ingrediënten

  • 3 eieren geklutst
  • klontje boter
  • 3 theelepels uitgeperste knoflook
  • 3 theelepels fijngeraspte verse gemberwortel
  • 1 eetlepel fijngehakte ui
  • 1 theelepel fijngehakte rode peper
  • 1 theelepel koenjit
  • 1 tomaat
  • van zaad ontdaan en in plakjes gesneden
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 1 theelepel verse fijngehakte koriander

Bereidingswijze

1. Verhit een koekenpan en voeg boter toe. 2. Vermeng knoflook en gember tot een pasta. 3. Als de boter bruist voeg dan de knoflook-gemberpasta toe, de fijngehakte ui en de rode peper, de koenjit en de tomaat. 4. Laat enkele minuten zachtjes fruiten. 5. Voeg de geklutste eieren toe en verdeel ze al roerend over de koekenpan. 6. Breng de omelet indien nodig op smaak met zout en peper en roer eventueel de koriander erdoor. 7. Onmiddellijk serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 992x

Jouw laatst bekeken recepten