surinaamse bloedworst.

Ingrediënten

  • 3 liters varkensbloed
  • 2kg paneer meel
  • 2 uien fijn gesneden
  • 2 hele pepers verse fijn gesneden
  • wat zwarte peper
  • 15 takjes celderij
  • wat gemberpoeder.Zout en ietsjes suiker.varkensdarm om te vullen.

Bereidingswijze

de varkensbloed mengen met de paneermeel en fijn gesneden uien en pepers en selderij en wat gemberpoeder en zout en wat suiker.De varkensbloed met de kruiden mengen en dan de darm vullen en afbinden wel wat gaatjes prikken in de darmen om de lucht eruit te laten..Dan deze in een pan metwater gaarkoken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

3.5 4

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 4638x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten