Thaise Sateetjes in drie smaken

Ingrediënten


Bereidingswijze

In een kommetje komijn, koriander, knoflook, rode peper, suiker, vissaus, 2 el limoensap en olie tot een marinade roeren Vlees per soort aan de stokjes rijgen en op een platte schaal leggen Marinade over het vlees schenken en dit 1 uur laten marineren Pinda's in droge koekenpan kort roosteren Satesaus volgens de gebruiksaanwijzing bereiden met kokosmelk en limoensap Pinda's door de saus roeren Sate uit de marinade nemen en laten uitlekken Eventueel satesaus opnieuw zachtjes verwarmen Grillpan verhitten Sateetjes in porties roosteren en warmhouden: kip- en varkenssate in 3-4 min. bruin en gaar grillen, sate van biefstuk 1 min. per kant grillen zodat vlees van binnen nog rose is Satesaus apart erbij serveren

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha